vineri, 2 mai 2008

CARICATURA ZILEI

Aici veti vedea cate o caricatura noua in fiecare zi pentru ca... o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, lumea se plictiseste doar de text fara imagini... nu- asa?
alt="CARICATURI - Bancuri, Caricatura Zilei, Umor" />

CATEVA BANCURI..=))






Ion si Marie stau in pat.

Ion e plictisit, Maria are chef de ceva actiune:
- Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti sub cearceaf !
- Da' pui pariu ca nici nu te caut ?



• Doi politisti :

- Ma, vine Pastele, ti-am cumparat un ou Kinder.
Se întîlnesc si a doua zi :
- Ce zici, ti-a placut oul ?
- Ciocolata era excelenta, dar capsula am înghitit-o cam greu.


• DEX

GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"

STRESIUNEA....


Pentru ca in curand intram in valvoarea examenelor din asa numita "stresiune", vin cu motive concludente pentru care nu trebui sa ne panicam prea mult...no stress than because it hurts :P
Iata ce zic doctorii despre atacurile de panica din timpul examenelor: "pacientii studenti vin cu pulsul mare,au o teama exacerbata de lucruri minore,acele fobii de spatii inchise sau deschise,teama de lumina sau intuneric,teama de a se adresa unor persoane.Totul apare de la un fond de depresie, in special la studentii care nu sunt din Bucuresti si trebuie sa se adapteze vietii de aici."
Asadar, fratilor no panic...trecem noi si prin asta din nou..ca suntem obisnuiti si daca nu trebuie sa ne obisnuim;)plans, insomnii, mers in genunchi pe coji de nuca pana la tocilara grupei cu "da si mie... " si nu in ultimul rand, de refulari, nervosenii sau pur si simplu de "please kill me now!" Evident,sunt si studenti care nu au probleme in sesiune, ca pariez ca exista si exceptii, sa ne impartaseasca din experienta lor...Dar vorba aia..nu a murit nimeni din asta..asa ca THINK POSITIVE! :)

IATA O MELODIE CU ADEVARAT FRUMOASA..:X ENJOI!

PINGUINII CANTARETZI:p

NEATZA.....DERANJATA:O


Ora 7:00 -ora cand casa mea se trezeste...si vorbeste..si vorbeste..pana cand iti vne sa renunti la orice idee de a mei reusi sa dormi...Se pregateste lumea de plecat la treburi..eu in continuare in pat -rabdand si asteptand sa se face liniste-.Pe la 7:30 se face liniste...adorm (finally).Ora 11:10 suna la usa.Intentionam sa dorm mai mult,dar se pare ca azi nu e rost de dormit (era un domn care facea nu stiu ce sondaje..i-am zis sa revina). S-a anuntat de ieri o zi plina pentru azi :cumparaturi, gatit si mers la tara pentru ca maine seara plec:).Sper sa imi fac timp si pentru alte postari...si sa cer sfaturi despre adminstrarea blogului;) Pe mai tarziu!P.s: O poza cu rasaritul de la mare..asta pentru cei care nu sunt acolo;)